Voor 17.00 uur, morgen in huis!
Gratis verzending en retour

Sim Only mobiele telefoon

Bij het afsluiten van een abonnement voor een mobiele telefoon krijgt u vrijwel als het toestel ‘gratis’, natuurlijk is een abonnement waarbij u een gratis mobiele telefoon krijgt een stuk duurder dan een abonnement waarbij u geen gratis mobiele telefoon krijgt, uiteindelijk betaald u de mobiele telefoon dus wel gewoon. Als u bij het afsluiten van een abonnement liever geen nieuw toestel wilt hebben spreken we van ‘sim only’. Bij sim only gebruikt u een toestel die u al had (deze kunt u bijvoorbeeld als losse mobiele telefoon kopen) en sluit hier vervolgens een abonnement voor af. Hierdoor kunt u profiteren van de vele voordelen van een sim only abonnement, maar betaald niet voor een nieuw toestel die u eigenlijk niet eens wilt hebben.

Een sim only mobiele telefoon kopen is ideaal voor mensen die tevreden zijn met het huidige toestel en liever geen nieuw toestel willen hebben. Het voordeel het kopen van een mobiele telefoon op basis van sim only is dat u niet hoeft te betalen voor een nieuw toestel die u eigenlijk helemaal niet wilt, tenslotte moet u deze dan weer zelf verkopen en die levert vaak een stuk minder op dan het bedrag dat u maandelijks aan abonnementskosten moet betalen. Steeds meer consumenten kiezen voor een Sim Only internet abonnement, uiteraard is Sim Only abonnementen vergelijken daarbij wel belangrijk.

Een ander groot voordeel van een sim only mobiele telefoon kopen is dat deze mobiele telefoons veel aanbieders kent, door de verschillende aanbieders van sim only abonnement mobiele telefoons goed met elkaar te vergelijken kunt u op het kopen van een sim only mobiele telefoon veel geld besparen, wij van Mobiele Telefoon Kopen helpen u dan ook graag bij het vergelijken van de goedkoopste sim only mobiele telefoons met elkaar om voor u de laagste prijs te vinden, hierdoor kunt u op onze website altijd de laagste prijs vinden voor het toestel dat u zoekt, zonder dat u hier zelf wat voor hoeft te doen! Lees meer over sim only op deze website of op deze website. Iedereen zoekt natuurlijk naar goedkope simkaarten, daarvoor kunt u echter het best sim only abonnementen vergelijken op het internet. Wilt u toch een telefoonabonnement met toestel? Dat is de Xiaomi MI 4 wellicht wat voor u!