Voor 17.00 uur, morgen in huis!
Gratis verzending en retour

Samsung Galaxy s6

Over enkele dagen wordt door Samsung de Galaxy S6 onthuld. Er is al enorm veel geschreven over het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant en dat maakt menig mens nieuwsgierig naar het nieuwe toestel. Samsung zal op de vooravond van het Mobile World Congress de Galaxy S6 gaan aankondigen. Al sinds jaar en dag is de Galaxy S-lijn van Samsung enorm geliefd en doorgaans brengt de Zuid-Koreaanse fabrikant haar vlaggenschip in het voorjaar uit, zo ook in 2015.

Ongeveer een jaar geleden bracht Samsung de Galaxy S5 op de markt. Dit toestel werd eveneens op het Mobile World Congress gepresenteerd. Achteraf blijkt de Samsung Galaxy S5 niet gebracht te hebben wat menig mens er van te voren van verwacht zou hebben. Daarom zijn nu juist alle ogen gericht op de het aankomende evenement van Samsung, want haakt de Zuid-Koreaanse gigant aan bij de concurrentie of zal het nog dieper weg glijden?

Alleen het beste van het beste is goed genoeg

Als we de berichtgeving moeten geloven zal Samsung dit jaar alleen genoegen nemen met het beste van het beste, dus kunnen we op voorhand al wel stellen dat Samsung aan gaat haken bij de concurrentie en vrijwel zeker de concurrentie weg zal blazen. Nu de eerste teasers voor de Galaxy S6 door Samsung online zijn gezet kunnen we de klok erop gelijk zetten dat het toestel een schot in de roos zal zijn. De spanning stijgt nu 1 maart dichterbij komt en de wereld met smart zit te wachten op de komst van de Samsung Galaxy S6. De verwachting is dat het nieuwe vlaggenschip van Samsung eind maart of begin april in de winkel zal liggen.

Meer metaal in plaats van kunststof

Uit de verschillende teasers die een blik werpen op het nieuwe vlaggenschip van Samsung wordt direct duidelijk dat Samsung het toestel een compleet nieuw uiterlijk heeft gegeven. Medio 2014 werd door het Zuid-Koreaanse bedrijf al twee nieuwe toestellen gepresenteerd waarbij een nieuw designfilosofie gehanteerd is, namelijk de Galaxy Alpha en de Samsung Galaxy Note 4. Hoogstwaarschijnlijk trekt Samsung de nieuwe designfilosofie door naar de Samsung Galaxy S6.
Samsung is bij de ontwikkeling van de Samsung Galaxy S6 terug gegaan waar het allemaal hoort te beginnen de tekentafel. De designers van het bedrijf kregen de opdracht om een het vlaggenschip te voorzien van een frisse blik. Waarschijnlijk zal Samsung de smartphone voorzien van een metalen look en zal het kunststof uiterlijk in de ban worden gedaan. Dit is goed nieuws want bij het voorgaande model viel vrijwel iedereen over het design van het toestel en dat is ook de reden geweest waarom mensen niet over tot koop gingen bij de Galaxy S5. Wilt u meer lezen over de Samsung Galaxy s6? Kijk de op de website www.samsunggalaxys6abonnement.net

Samsung blijft bij hetzelfde beeldscherm formaat als bij de Galaxy S5

De voorganger van de Samsung Galaxy S6 had al een geweldig display maar met het motto alleen het beste van het beste is goed genoeg voor Samsung weet je al zeker dat het Zuid-Koreaanse bedrijf dit jaar wederom een stapje verder zal gaan met het beeldscherm van de smartphone. Samsung maakt wederom gebruik van een Super AMOLED display, alleen heeft de Galaxy S6 een Quad HD schermresolutie van 4560 x 1440 pixels. Het formaat van het display blijft gelijkwaardig aan die van zijn voorganger namelijk 5,1 inch. In de groeiende markt van beeldschermen bij smartphones houdt Samsung vast aan het bestaande formaat. Als het display groter zou worden komt het ook wel heel snel in de buurt van het display formaat van de Galaxy Note 4.

Alles wijst op aanzienlijke verbetering van de specificaties

Vooralsnog weten we nog niet definitief welke specificaties de Galaxy S6 heeft. Het wachten is op de lancering van het vlaggenschip. Het moge wel duidelijk zijn dat de specificaties van de smartphone op alle vlakken een verbetering is ten opzichte van de Galaxy S5. De definitieve specificaties van de Gaalxy S6 zullen pas op 1 maart aanstaande bekend worden.