Voor 17.00 uur, morgen in huis!
Gratis verzending en retour

Prepaid mobiele telefoon

[daisycon_telecom mediaid=”206308″ amount=”10″ subid=”” provider=”0″ mobiles=”30,7,374,10,316,317,359″ duration=”24″ programs=”all” minmob=”0″ maxmob=”1000″ minmin=”100″ maxmin=”500″ minint=”200″ maxint=”5000″ minab=”0″ maxab=”100″]

Nog steeds kiezen veel mensen ervoor om een prepaid mobiele telefoon te kopen, tenslotte hoeft u dan alleen een simlockvrij toestel te kopen waarin u een prepaid kaartje van alle providers kunt plaatsen en u kunt de mobiele telefoon direct gebruiken. Daarnaast hoeft u er ook niet op te letten of u uw bundel al bereikt hebt, tenslotte kunt u simpelweg niet meer bellen nadat het prepaid kaartje leeg is.

Enkele nadelen van een prepaid simkaart mobiele telefoon is dat wanneer een prepaid kaartje leeg is, deze ook daadwerkelijk leeg is, hierdoor kunt u er dus op geen moment meer mee bellen totdat u deze opwaardeert. Het is natuurlijk vervelend als u met pech langs de weg staat en uw prepaid kaartje opeens leeg blijkt te zijn, met een mobiele telefoon met abonnement hebt u dit niet, tenslotte mag u dan ook meer dan uw bundel verbruiken. Een ander nadeel van een prepaid mobiele telefoon tegenover sim only abonnementen vergelijken is daarnaast dat het bellen met een prepaid kaartje vaak een heel stuk duurder is, u betaald dan echt per minuut bellen, terwijl u bij een abonnement een totaalprijs moet betalen voor een bepaald aantal belminuten.

Enkele voordelen van een prepaid mobiele telefoon zijn dat u nooit meer kunt verbruiken dan waar u voor hebt betaald bij het opwaarderen van het prepaid kaartje, bij een abonnement kunt u boven uw bundel uitgaan. Daarnaast sluit u bij een abonnement vaak een te groot abonnement af waardoor u veel belminuten, MB’s of SMS’jes overhoudt, bij het gebruik van een prepaid mobiele telefoon hebt u dit niet, tenslotte mag u wat u over hebt gewoon een volgende keer weer gebruiken.

Een prepaid mobiele telefoon kopen is ideaal voor mensen die niet zo vaak bellen en daardoor niet aan de hoge kosten van een abonnement vast willen zitten. Een prepaid mobiele telefoon kopen is vaak ook een heel stuk goedkoper dan een mobiele telefoon met een abonnement. U kunt ook een losse mobiele telefoon kopen en hier vervolgens zelf een prepaid kaartje in stoppen. U kunt er ook voor kiezen om een moderne smartphone, zoals de iPhone 5S, te kopen op basis van prepaid. Bekijk direct de iPhone 5S prijzen! Het besparen begint natuurlijk bij het kopen van een goede prepaid simkaart, hiervoor kunt u het best eerst gaan vergelijken.