Voor 17.00 uur, morgen in huis!
Gratis verzending en retour

KPN compleet inclusief mobiele telefonie

Wat is KPN compleet?

Wat is KPN compleet? KPN compleet is een actie van KPN en Hi waar je vele voordelen ontvangt wanneer je meerdere producten van KPN en Hi met elkaar combineert. De minimale afname om van KPN compleet gebruik te maken is een mobiele telefonie abonnement van KPN mobiel of Hi in combinatie met internet van KPN alles in 1. Verder kun je nog combineren met bijvoorbeeld digitale televisie of een Bellen abonnement voor thuis. Ook is het mogelijk om meerdere mobiele telefonie abonnementen met elkaar te combineren. Hoe meer producten je combineert, hoe meer voordeel je krijgt.

De voordelen voor jou

Wat zijn de voordelen van KPN compleet? Door meerdere producten met elkaar te combineren in KPN compleet krijg je extra voordelen. Je kunt bijvoorbeeld dubbel zoveel data limiet, belminuten en sms’jes krijgen voor je mobiele telefonie abonnement bij KPN of Hi. Heb je meerdere mobiele abonnementen in je KPN compleet pakket zitten dan kun je onbeperkt gratis onderling met elkaar bellen. Verder kan je MB’s data met elkaar delen, krijg je gratis TV zenders en films plus krijg je een cash korting op je abonnementskosten wanneer je meerdere abonnementen hebt.

Voordelen delen met familie of huisgenoten

Kan je de voordelen van KPN alles in 1 compleet ook met anderen delen? Het mooie van KPN compleet is dat deze actie juist bedoeld is om met zoveel mogelijk mensen te delen. Hoe meer producten je namelijk met elkaar combineert hoe meer voordeel je krijgt. Bovendien maakt KPN compleet het mogelijk om onderling met elkaar data te delen en gratis met elkaar te bellen. Wanneer je dus met een aantal mensen op hetzelfde adres woont dan kan je samen producten van KPN of Hi afnemen en deze met elkaar combineren in KPN compleet om gebruik te maken van alle extra voordelen. Dit kunnen familieleden zijn of huisgenoten, dat maakt niet uit als je maar met elkaar op één adres woont.