Voor 17.00 uur, morgen in huis!
Gratis verzending en retour

Het succes van de iPhone 6

iphone-6-conceptDe iPhone 6 is de naam van het nieuwste toestel van Apple. Het nieuwe toestel werd in september 2014 gepresenteerd en is zeer populair onder consumenten in de hele wereld. De nieuwe uitvoering heeft een groter scherm en aanzienlijk meer pixels dan het vorige toestel. De hard- en software van de iPhone 6 is flink verbeterd en het toestel is dan ook het beste wat het bedrijf tot nu toe heeft uitgebracht. De grootste voordelen van het toestel zijn dat hij zeer snel is, dunner is en nog handiger in gebruik. Het apparaat weegt slechts 129 gram en is verkrijgbaar in het goud, spacegrijs en zilver.

Specificaties

De nieuwe iPhone 6 heeft enkele belangrijke voordelen. Bekijk hieronder de belangrijkste veranderingen ten opzichte van het vorige toestel.

  • De design is opgefrist met licht afgeronde hoeken.
  • Het scherm van de telefoon is vergroot naar 4,7 inch.
  • De snelheid is flink verbeterd. (A-8 processor)
  • Het toestel werkt nu ook met NFC.
  • De iPhone 6 biedt een verbeterde accuduur.
  • Een betere camera voor mooie opname.

iPhone 6 met abonnement

Op zoek naar een voordelig abonnement inclusief de nieuwe iPhone 6? Vergelijk dan eenvoudig abonnementen met een smartphone vergelijker. Op deze manier kunt u eenvoudig providers vergelijken op basis van uw persoonlijke wensen, bijvoorbeeld prijs, MB’s en belminuten. Een handige smartphone vergelijker voor de iPhone 6 vindt u op deze website.

Een nieuwe iPhone 6 voor slechts €249,00

Bent u op zoek naar een goedkope iPhone 6? Dan hebben wij een tip. Stap over van energie naar Oxxio en ontvang een iPhone 6 voor slechts €249,00 eenmalig. Zo bent u niet zo veel kwijt voor uw nieuwe smartphone en krijgt u direct meer grip op energiekosten! Daarnaast ontvangt u ook nog eens 12 energiebesparende producten, waarmee u uw energierekening eenvoudig nog verder verlaagt. Meer weten? Lees hier meer over de iPhone actie van Oxxio!

 

Smartphone abonnementen helaas steeds duurder

De afgelopen jaren zijn smartphone abonnementen helaas flink in prijs toegenomen. Vodafone is flink duurder geworden, de prijzen liggen daar gemiddeld 56% hoger dan 3 jaar terug. Maar ook T-Mobile is 23% duurder geworden en KPN 9%. Een goedkoper abonnement vinden is daarom flink lastig, maar gelukkig maken enkele vergelijkers het werk wat eenvoudig. Het vergelijken van prijzen van smartphone abonnementen kan bijvoorbeeld via www.SmartphonesVergelijker.nl, dé Smartphone abonnementen vergelijker van Nederland!