Voor 17.00 uur, morgen in huis!
Gratis verzending en retour

4G de nieuwe standaard

We hebben er lang op moeten wachten maar de uitrol van 4G in Nederland door meer dan 1 netwerk lijkt te zijn gelukt. Ook Vodafone heeft nu naast KPN landelijke dekking met haar 4G netwerk. Bij het zoeken naar een telefoon abonnement zien wij, van Sim Only Today, dat er steeds meer mensen selecteren op 4G. Voor extra snelheid kunt u natuurlijk ook gewoon glasvezel aanleggen, maar ik hoor u nu al denken over de vraag ‘Hoe sluit je glasvezel aan?‘ Merkt u dat uw DNS server dan niet reageert? Dan kunt u deze ook herstarten.

4G Sim Only

Sim Only 4G aanbiedingen zijn er op dit moment in overvloed. Alle providers proberen zo snel mogelijk, zoveel mogelijk, klanten op het gebruik van 4G over te zetten. Er is namelijk flink geïnvesteerd in 4G. Om deze investering terug te verdienen voor dat de nieuwe technologie 5G zijn intreden doet moeten de providers flink doorwerken.

In 2012 heeft de Nederlandse staat een veiling gehouden van de 4G-frequenties. In totaal is daar door de providers gezamenlijk 3,8 miljard euro voor betaald. De Nederlandse frequenties zijn op dit moment in handen van: KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2, Ziggo en de daarbij behorende MVNO’s.

Waar staat 4G eigenlijk voor?

4G is de naam voor de nieuwste generatie mobiele telecommunicatiestandaard. 4G staat eigenlijke voor niets anders dan de vierde generatie. 4G is de opvolger van 3G en zorgt voor een betere en snellere Internetverbinding op je telefoon, tablet of laptop. De snelheid van 4G is 100 Mbit/s of zo’n 12,5 megabyte per seconde als je in de trein of de auto zit en 1000 Mbit/s per seconde of zo’n 125 megabyte per seconde als je stilstaat of aan het wandelen bent.

Vergelijk en bestel

Sim Only today is de eerste Nederlandse vergelijk website die 4G aanbiedingen heeft verzameld. Eenvoudig in de tool op de website filteren op 4G is geen probleem. De 4G Sim Only abonnementen komen dan direct naar boven. Door de eventueel gewenste 4G aanbiedingen te selecteren komen ze in de onderlinge vergelijk tool te staan. Vanuit deze tool kunt u dan een keuze maken voor het 4G abonnement dat het beste bij u past. Lees verder op Galaxys6kopen.nl